- Wrz 16, 2004
- 886
- 0
- 0
Sos czosnkowy
1 szklanka gęstej kwaśnej śmietany
1/2 sklanki dobrej jakości majonezu
4 ząbki czosnku
sól, pieprz i sok z cytryny do smaku
Czosnek przecisnąć przez praskę. Śmietanę dokładnie wymieszać z majonezem i czosnkiem. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Pozostawić na 2 godz. w lodówce.
1 szklanka gęstej kwaśnej śmietany
1/2 sklanki dobrej jakości majonezu
4 ząbki czosnku
sól, pieprz i sok z cytryny do smaku
Czosnek przecisnąć przez praskę. Śmietanę dokładnie wymieszać z majonezem i czosnkiem. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Pozostawić na 2 godz. w lodówce.
Ostatnią edycję dokonał moderator: