- Wrz 15, 2005
- 4,188
- 0
- 0
Przepis pochodzi z ksiazki "1001 Schokoladenrezepte" Gregg R. Gillespie
Skladniki:
- 3 lyzki masla albo margaryny
- 200 g marshmallow w kremie
- 50 g wiorkow kokosowych
- 150-200 g ryzu prazonego
- 30 g mielonych migdalow
- 200 g gorzkiej czekolady
Wykonanie:
nasmarowac blache (23x23) lekko maslem
maslo wraz z marshmallow rozpuscic w kapieli wodnej, po rozpuszczeniu dodac ryz, wiorki, migdaly i dobrze, szybko wymieszac, rozsmarowac na blasze.
czekolade rozpuscic w kapieli wodnej- rozsmarowac na masie ryzowej.
Batoniki robi sie ekspresowo, w pol godziny
Smacznego
zdjecie ciut przeswietlone
ale innego nie mam...
Skladniki:
- 3 lyzki masla albo margaryny
- 200 g marshmallow w kremie
- 50 g wiorkow kokosowych
- 150-200 g ryzu prazonego
- 30 g mielonych migdalow
- 200 g gorzkiej czekolady
Wykonanie:
nasmarowac blache (23x23) lekko maslem
maslo wraz z marshmallow rozpuscic w kapieli wodnej, po rozpuszczeniu dodac ryz, wiorki, migdaly i dobrze, szybko wymieszac, rozsmarowac na blasze.
czekolade rozpuscic w kapieli wodnej- rozsmarowac na masie ryzowej.
Batoniki robi sie ekspresowo, w pol godziny
Smacznego

zdjecie ciut przeswietlone

