- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Kilka grzybów mun namoczyć, pokroić w paski
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju
Wrzucić 2 zabki zmiażdżonego czosnku i pokrojoną dymkę (spring onion)
Podsmażyć
Wrzucić pokrojone w duża „kostkę” pieczarki (ca 750 g)
Wlać 1 łyzke octu winnego
1 łyżeczkę słodko ostrego sosu chili
2 łyżki sosu sojowego
Podsmażyć
Dodać grzyby mun
Posypać szczypiorem luib natką
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju
Wrzucić 2 zabki zmiażdżonego czosnku i pokrojoną dymkę (spring onion)
Podsmażyć
Wrzucić pokrojone w duża „kostkę” pieczarki (ca 750 g)
Wlać 1 łyzke octu winnego
1 łyżeczkę słodko ostrego sosu chili
2 łyżki sosu sojowego
Podsmażyć
Dodać grzyby mun
Posypać szczypiorem luib natką
