- Sie 24, 2006
- 9,664
- 0
- 0
Składniki:
4 jaja
1 łyżeczka curry
2 łyżki majonezu
kiełki słonecznika i rzodkiewki
2 łyżki kaparów
sól
Ugotowane na twardo jajka przekroić na pół, wyjąć żółtka. 3 żółtka utrzeć z majonezem i curry, posolić. Połówki jajek faszerować masą. Na talerzu ukladać kiełki, na nich jajka. Na każdym położyć kapary i polać majonezem wymieszanym z posiekanym żółtkiem.
Nie robiłam. przepis z książeczki Jajka na 100 sposobów.
4 jaja
1 łyżeczka curry
2 łyżki majonezu
kiełki słonecznika i rzodkiewki
2 łyżki kaparów
sól
Ugotowane na twardo jajka przekroić na pół, wyjąć żółtka. 3 żółtka utrzeć z majonezem i curry, posolić. Połówki jajek faszerować masą. Na talerzu ukladać kiełki, na nich jajka. Na każdym położyć kapary i polać majonezem wymieszanym z posiekanym żółtkiem.
Nie robiłam. przepis z książeczki Jajka na 100 sposobów.
Ostatnią edycję dokonał moderator: