- Sie 24, 2006
- 9,664
- 0
- 0
Składniki;
8 jajek
2 świeże ogórki
2 łyżki mleka
tłuszcz do smażenia
do smaku sól, pieprz, koperek
Ogórki obrać, przekroić na połówki, wydrążyć pestki i pokroić w kostkę. Posypać solą i odstawić na 10 min. Jajka połączyć z mlekiem, przyprawami. Wlać na rozgrzany tłuszcz i powoli smażyć. Pod koniec dodać odciśnięte ogórki i posiekany koperek.
Nie robiłam. przepis z książeczki Jajka na 100 sposobów.
8 jajek
2 świeże ogórki
2 łyżki mleka
tłuszcz do smażenia
do smaku sól, pieprz, koperek
Ogórki obrać, przekroić na połówki, wydrążyć pestki i pokroić w kostkę. Posypać solą i odstawić na 10 min. Jajka połączyć z mlekiem, przyprawami. Wlać na rozgrzany tłuszcz i powoli smażyć. Pod koniec dodać odciśnięte ogórki i posiekany koperek.
Nie robiłam. przepis z książeczki Jajka na 100 sposobów.
Ostatnią edycję dokonał moderator: