- Lis 26, 2006
- 9,691
- 0
- 36
3 papryki (ja biorę z reguły po jednej w każdym kolorze)
2 cebule dymki
1 ząbek czosnku
garstka świeżo posiekanego tymianku
szczypta suszonego rozmarynu
20 dag sera oscypka
kilka czarnych oliwek
3 łyżki oliwy
pieprz, sól
Paprykę kroimy w kostkę. Na oliwie podsmażamy czosnek i posiekaną dymkę, dorzucić paprykę. Dusić jakieś 5 minut. Dorzucić oliwki, zioła. Doprawić solą i pieprzem. Ser pokroić na drobne kawałeczki. Dorzucić ser do papryki i ziół. Podgrzewać chwileczkę, żeby zaczął się rozpuszczać. Jeść od razu na ciepło
Źródło: "Moje gotowanie"
2 cebule dymki
1 ząbek czosnku
garstka świeżo posiekanego tymianku
szczypta suszonego rozmarynu
20 dag sera oscypka
kilka czarnych oliwek
3 łyżki oliwy
pieprz, sól
Paprykę kroimy w kostkę. Na oliwie podsmażamy czosnek i posiekaną dymkę, dorzucić paprykę. Dusić jakieś 5 minut. Dorzucić oliwki, zioła. Doprawić solą i pieprzem. Ser pokroić na drobne kawałeczki. Dorzucić ser do papryki i ziół. Podgrzewać chwileczkę, żeby zaczął się rozpuszczać. Jeść od razu na ciepło
Źródło: "Moje gotowanie"
Ostatnią edycję dokonał moderator: