- Lis 1, 2004
- 28,999
- 1
- 0
inspirowana Ainsleyem
1 puszka fasolki cannellini
1 mała puszka fasolki lima
pół paczki bobu - ugotowanego w osolonej wodzie i obranego
garść czarnych oliwek
kilka suszonych pomidorów pokrojonych w paseczki
2 pomidory zwykłe
kilka pomidorków koktajlowych
bazylia
sos
ocet balsamiczny, oliwa, pół łyżeczki brązowego cukru, sos sojowy, pieprz
fasolki z puszki osaczyć na sitku, wymieszać bobem, zalać połowa marynaty. Odstawić
Pomidory pokroić, zalać resztą marynaty
warzywa delikatnie połączyć
wrzucić garść oliwek pokrojonych w talarki
wsypać garść porwanej bazylii
1 puszka fasolki cannellini
1 mała puszka fasolki lima
pół paczki bobu - ugotowanego w osolonej wodzie i obranego
garść czarnych oliwek
kilka suszonych pomidorów pokrojonych w paseczki
2 pomidory zwykłe
kilka pomidorków koktajlowych
bazylia
sos
ocet balsamiczny, oliwa, pół łyżeczki brązowego cukru, sos sojowy, pieprz
fasolki z puszki osaczyć na sitku, wymieszać bobem, zalać połowa marynaty. Odstawić
Pomidory pokroić, zalać resztą marynaty
warzywa delikatnie połączyć
wrzucić garść oliwek pokrojonych w talarki
wsypać garść porwanej bazylii
Ostatnią edycję dokonał moderator: