- Wrz 17, 2004
- 44,979
- 6
- 0
Robilam ja wieki, a teraz wieki nie robie, ze wzgledu na kuchnie bezmleczna.
makrela wedzona (cale, ale ja wole bez glowy
)
4 jaja na twardo
1/2 do 3/4 szkl tartego sera zoltego
cebula
majonez
pieprz, ewentualnie sol (uwazac, bo i ryba i majonez i ser sa slone)
Cebule drobno pokroic i wszystko razem wymieszac.
Dla lepszego wygladu mozna zastapic dymka.
Mozna tez dac groszek jesli wyglada, ze nie starczy dla nasycenia wszystkich glodomorow.
makrela wedzona (cale, ale ja wole bez glowy

4 jaja na twardo
1/2 do 3/4 szkl tartego sera zoltego
cebula
majonez
pieprz, ewentualnie sol (uwazac, bo i ryba i majonez i ser sa slone)
Cebule drobno pokroic i wszystko razem wymieszac.
Dla lepszego wygladu mozna zastapic dymka.
Mozna tez dac groszek jesli wyglada, ze nie starczy dla nasycenia wszystkich glodomorow.
Ostatnią edycję dokonał moderator: