- Sie 24, 2006
- 9,664
- 0
- 0
opakowanie ciasta francuskiego
jajko
2 łyżki śmietany
sól, kminek, mak, papryka słodka, pikantna....na co mamy ochotę
Ciasto rozmrozić i pokroić radelkiem na paski szerokości ok 1 cm. Jajko rozbełtać ze śmietaną i posmarować każdy paseczek ciasta. Posypać czym lubimy
Każdego paluszka zwinąć wokół własnej osi. Piec w 180 st do zrumienienia.
Najlepiej smakują z piwskiem
jajko
2 łyżki śmietany
sól, kminek, mak, papryka słodka, pikantna....na co mamy ochotę
Ciasto rozmrozić i pokroić radelkiem na paski szerokości ok 1 cm. Jajko rozbełtać ze śmietaną i posmarować każdy paseczek ciasta. Posypać czym lubimy
Najlepiej smakują z piwskiem