- Kwi 4, 2007
- 6,637
- 0
- 0
Produkty dla 4 osob:
0,5 kg ziemiakow ugotowanych w lupinach-obrac i cieple pokroic w kostke ok. 1 cm
2 ogorki w occie,pokroic w drobniutka kosteczke
2-3 lyzki zalewy spod ogorkow
peczek cebulki zielonej albo szczypiorku,posiekac drobniutko
0,5 l smietany gestej,18%
4-5 lyzek majonezu
troszke soli i pieprzu do smaku
Wszystko wymieszac i do lodowki na conajmniej 1 godz.
Pyszna do szynki,kotletow na obiad i do grillowanego miesa.
0,5 kg ziemiakow ugotowanych w lupinach-obrac i cieple pokroic w kostke ok. 1 cm
2 ogorki w occie,pokroic w drobniutka kosteczke
2-3 lyzki zalewy spod ogorkow
peczek cebulki zielonej albo szczypiorku,posiekac drobniutko
0,5 l smietany gestej,18%
4-5 lyzek majonezu
troszke soli i pieprzu do smaku
Wszystko wymieszac i do lodowki na conajmniej 1 godz.
Pyszna do szynki,kotletow na obiad i do grillowanego miesa.