- Wrz 4, 2006
- 985
- 0
- 0
przepis zobaczylam w gazecie 'sale e pepe' i do razu mi sie spodobal na aperitif. jest efektowny prz minimum wysilku a w dodatku pyszny
krakersy slone (najlepiej okragle typu Ritz)
50 g serka robiola (moim zdaniem philadelfia tez bylaby ok)
50 g serka koziego do smarowania
2 lyzki pecorino (ja nie daje)
mak
mieszamy serki razem, nakladamy lyzeczke na krakersa, przykrywamy drugim, dociskamy, wyrownujemy brzegi, czesc krakersa zanurzamy w maku i gotowe
pierwszy raz sprobuje wstawic zdjecie mam nadzieje ze mi sie uda
krakersy slone (najlepiej okragle typu Ritz)
50 g serka robiola (moim zdaniem philadelfia tez bylaby ok)
50 g serka koziego do smarowania
2 lyzki pecorino (ja nie daje)
mak
mieszamy serki razem, nakladamy lyzeczke na krakersa, przykrywamy drugim, dociskamy, wyrownujemy brzegi, czesc krakersa zanurzamy w maku i gotowe
pierwszy raz sprobuje wstawic zdjecie mam nadzieje ze mi sie uda
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: