Pierniczki raz jeszcze ;-)

Szarlotka

Member
Paź 22, 2006
20
0
0
Podobny przepis jest w grudniowym Poradniku Domowym, cukier puder zastapiono brążowym - a ja dałam zwykły ;) i każą zostawic na noc w lodówce.
300g miodu to ile? szklanka?
 

Stale

Member
Paź 31, 2004
710
1
0
Kamila czy to z tego przepisu robiłaś w ubiegłym roku te wspaniałe pierniczki z witrażykami
bussi.gif
? Jeżeli tak, to przypomnij jeszcze jak to sie te landrynki wkłada
 

Akulka

Member
Gru 28, 2005
29,115
0
0
Ja nie Kamila, ale odważę sie odpowiedzieć
icon_wink.gif

Landrynki trzeba utłuc na "proch", wsypać w dziurki piernikowe z "górką", piec w nie zagorącym piekarniku.
Landrynki musza byc oczywiście z tych przezroczystych
icon_wink.gif