- Gru 2, 2004
- 13,816
- 1
- 38
Liście świeżego szpinaku
pomidory (koktajlowe sie wspaniale nadają)
boczek
oliwki czarne
awokado
listki bazylii
łyżka pesto
łyżka soku z cytryny
łyżka octu balsamicznego
łyżka oliwy
pieprz
szpinak płuczemy
pomidory kroimy w ćwiartki
boczek kroimy w paseczki i smażymy na chrupiąco
awokado kroimy w półplasterki, skrapiamy sokiem z cytryny
w salaterce układamy szpinak, pomidory, awokado, oliwki, listki bazylii i gorący boczek prosto z patelenki
mieszamy pesto, ocet i oliwę, pieprzymy, polewamy składniki i mieszamy
pomidory (koktajlowe sie wspaniale nadają)
boczek
oliwki czarne
awokado
listki bazylii
łyżka pesto
łyżka soku z cytryny
łyżka octu balsamicznego
łyżka oliwy
pieprz
szpinak płuczemy
pomidory kroimy w ćwiartki
boczek kroimy w paseczki i smażymy na chrupiąco
awokado kroimy w półplasterki, skrapiamy sokiem z cytryny
w salaterce układamy szpinak, pomidory, awokado, oliwki, listki bazylii i gorący boczek prosto z patelenki
mieszamy pesto, ocet i oliwę, pieprzymy, polewamy składniki i mieszamy
Ostatnią edycję dokonał moderator: