Młode ziemniaki miętowe*

marghe

Member
Lis 1, 2004
28,999
1
0
ziemniaki obmyć
przekroić na pół
podziubać
icon_smile.gif
widelcem
skropić oliwą z oliwek
posolić
posypać suszoną miętą
piec aż zmiękną


JAu554x6aGsS0FLpKB.jpg
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Ilona

Moderator
Paź 10, 2004
37,718
1
0
Czy jest roznica w smaku między ziemniakami najpierw podgotowanymi a takimi odrazu wstawionymi do piekarnika
icon_question.gif
 

Ilona

Moderator
Paź 10, 2004
37,718
1
0
Tylko żeby trochę zmiękły.
Nie wiem, np. 7-10 min.
icon_razz.gif

Zeby nie musialy dlugo w piekarniku siedziec
icon_wink.gif
 

Ilona

Moderator
Paź 10, 2004
37,718
1
0
Dzieki
icon_biggrin.gif