- Kwi 12, 2007
- 1,293
- 0
- 0
-opcjonalna ilość makaronu do osób i ich apetytu i objętości naczynia do zapiekania
, najlepiej grubszy rurki, kolanka lub świderki
-podobnie pieczarki /0,25 - 0,5 kg/
- żółty ser
-sól, pieprz
Ugotować makaron al dente, obrane i pokrojone pieczarki podsmażyć na oleju,przyprawić a następnie na dno naczynia do zapiekania ułożyć odsączony makaron zaraz po ugotowaniu, następnie warstwę podsmażonych pieczarek i obłożyć na wierzch plasterkami żółtego sera. Przykryć naczynie wieczkiem i do piekarnika, ser musi rozpuścić się i zajadać, smacznego.
-podobnie pieczarki /0,25 - 0,5 kg/
- żółty ser
-sól, pieprz
Ugotować makaron al dente, obrane i pokrojone pieczarki podsmażyć na oleju,przyprawić a następnie na dno naczynia do zapiekania ułożyć odsączony makaron zaraz po ugotowaniu, następnie warstwę podsmażonych pieczarek i obłożyć na wierzch plasterkami żółtego sera. Przykryć naczynie wieczkiem i do piekarnika, ser musi rozpuścić się i zajadać, smacznego.
Ostatnią edycję dokonał moderator: