- Lis 1, 2004
- 28,999
- 1
- 0
Przygotowac sos :
kilka łyżek oleju z pestek winogron (albo oliwy)
skórka i sok z 1 cytryny
odrobina fruktozy lub cukru
chili suszona
sól
pieprz
Dokładnie wymieszać
Kilka pieczarek pokroić w plasterki, zalać połową sosu, odstawić na minimum 30 min
Sałatę umyć
Dymkę posiekac
1/2 cytryny pokroić w plastry a następpnie w ćwiartki
Sałatę i dymkę wymieszac z resztą sosu
wyłożyć na miskę/ talerz
wyłożyć pieczarki
kilka łyżek oleju z pestek winogron (albo oliwy)
skórka i sok z 1 cytryny
odrobina fruktozy lub cukru
chili suszona
sól
pieprz
Dokładnie wymieszać
Kilka pieczarek pokroić w plasterki, zalać połową sosu, odstawić na minimum 30 min
Sałatę umyć
Dymkę posiekac
1/2 cytryny pokroić w plastry a następpnie w ćwiartki
Sałatę i dymkę wymieszac z resztą sosu
wyłożyć na miskę/ talerz
wyłożyć pieczarki