- Lis 1, 2004
- 28,999
- 1
- 0
sos:
porządnie wymieszać
2 łyżki oliwy / oleju z pestek winogron
1/2 łyżki octu cydrowego (może być z czerwonego wina)
pól łyżki sosu sojowego
1 łyzkę octu balsamicznego
1 łyżeczkę musztardy kremskiej
sol
pieprz
swieże origano
Sosem zalać
ciecierzycę, fetę pokrojoną w kostkę , posiekane pól cebuli i 1 pomidora pokrojonego w kostkę
ps. można spokojnie darowacs obie ocet cydrowy / z czerwonego wina. Ja dodaję bo bardzo lubię kwas
porządnie wymieszać
2 łyżki oliwy / oleju z pestek winogron
1/2 łyżki octu cydrowego (może być z czerwonego wina)
pól łyżki sosu sojowego
1 łyzkę octu balsamicznego
1 łyżeczkę musztardy kremskiej
sol
pieprz
swieże origano
Sosem zalać
ciecierzycę, fetę pokrojoną w kostkę , posiekane pól cebuli i 1 pomidora pokrojonego w kostkę
ps. można spokojnie darowacs obie ocet cydrowy / z czerwonego wina. Ja dodaję bo bardzo lubię kwas