- Sie 11, 2005
- 962
- 0
- 0
2 ząbki czosnku
1 cebula czerwona
ugotowana i ostudzona soczewica ( jakieś 20dag)
1 łyżka octu balsamicznego
3 łyżki ziół (natka pietruszki,bazylia,oregano)
pomidorki koktailowe(ja pokroiłam zwykłe)
trochę oliwy
Czonek i cebulkę pokroić, zeszklić na oliwie, dodać do soczewicy, wymieszac z ziołami, pomidorkami oraz octem, doprawić.
To był mój obiad , jako dodatek ciemne pieczywo.
1 cebula czerwona
ugotowana i ostudzona soczewica ( jakieś 20dag)
1 łyżka octu balsamicznego
3 łyżki ziół (natka pietruszki,bazylia,oregano)
pomidorki koktailowe(ja pokroiłam zwykłe)
trochę oliwy
Czonek i cebulkę pokroić, zeszklić na oliwie, dodać do soczewicy, wymieszac z ziołami, pomidorkami oraz octem, doprawić.
To był mój obiad , jako dodatek ciemne pieczywo.
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: