Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Mirabbelko...cuda! Zakochalam sie w Drumlinie, a mozliwosc wypiekania bochenkow jest dla mnie ogromna dodtkowa atrakcja...Moze letnia szkolke pieczenia chleba zorganizujesz w tym uroczym miejscu???
Ale reportaż! Ale chleby! Ale miejsce! Wiecie, co? Nie potrafię już żyć bez pieczenia chleba... Przez chwilę mi się nie chciało i zaczęłam kupować chleb na bazarze. Ale to ciagle nie było to. A może kiedyś byśmy się umówiły na wspólne pieczenie w jakimś uroczym miejscu z piecem? Jakiś weekendzik?
Tatter, czy Cut Malted Rye Grains sie to jest wlasnie to, bo mam i sie zastanawiam. A co to w ogole jest "rye chops"? Pojawia sie w przepisah H.
Chleb jest pyszny! Zrobilam w Wigile i jeszcze mamy jeden bocheneczek, pyszny, wilgotny i wcale sie nie starzeje
) Zdjecie dostarcze w wolnej chwili. A co do pana H. to jego przepisy sa wspaniale, wszystko bardzo ladnie dopracowane, mam ksiazke od niedawna, wyprobowalam zaledwie pare przepisow, ale kazdy rewelacyjny.