- Wrz 14, 2004
- 11,744
- 0
- 0
No to ja napisze co robie z KAZDA ryba w postaci filetow:
Dwa pory pokroic w plasterki - tylko biala czesc i poddusic chwile na masle zeby zmiekly. Odsunac na bok patelni, dodac troche masla i wlozyc kawalki ryby, wlac sok z pol cytryny, posolic, poczekac az dojdzie. Przykryc porami i zjesc. Czy moze byc cos prostszego?
A ryby w calosci, typu pstragi, to obkladam ziolami, plasterkami cytryny, sole, zawijam w folie i do piekarnika. Tez latwizna.
Dwa pory pokroic w plasterki - tylko biala czesc i poddusic chwile na masle zeby zmiekly. Odsunac na bok patelni, dodac troche masla i wlozyc kawalki ryby, wlac sok z pol cytryny, posolic, poczekac az dojdzie. Przykryc porami i zjesc. Czy moze byc cos prostszego?
A ryby w calosci, typu pstragi, to obkladam ziolami, plasterkami cytryny, sole, zawijam w folie i do piekarnika. Tez latwizna.
Ostatnią edycję dokonał moderator: