- Wrz 14, 2004
- 11,744
- 0
- 0
30dag filetów z ryby
natka
40 dag pieczarek
2-3 łyżki oliwy
duża cebula
łyżka sosu sojowego
sól, pieprz
łyżka wytrawnego wina
Cebulę pokroić w kostkę, smażyć na oliwie przez ok. 2 min. Pieczarki umyć, pokroić w plastry, dodać do cebuli. Rybę pokroić w 3-centymetrowe kawałki, połączyć z pozostałymi składnikami. Dodać sól, pieprz, wino, sos sojowy, delikatnie wymieszać. Dusić na małym ogniu przez 10-15 min. Podawać z ryżem i surówką.
natka
40 dag pieczarek
2-3 łyżki oliwy
duża cebula
łyżka sosu sojowego
sól, pieprz
łyżka wytrawnego wina
Cebulę pokroić w kostkę, smażyć na oliwie przez ok. 2 min. Pieczarki umyć, pokroić w plastry, dodać do cebuli. Rybę pokroić w 3-centymetrowe kawałki, połączyć z pozostałymi składnikami. Dodać sól, pieprz, wino, sos sojowy, delikatnie wymieszać. Dusić na małym ogniu przez 10-15 min. Podawać z ryżem i surówką.
Ostatnią edycję dokonał moderator: