- Wrz 14, 2004
- 11,744
- 0
- 0
1 porcja:
1 łyżeczka oliwy
1 mały zgnieciony ząbek czosnku
Po 2 łyżki posiekanej marchewki i selera naciowego
1/2 posiekanej zielonej cebulki
2 łyżki czerwonego wina
szczypta pieprzu
trochę soku cytrynowego do pokropienia
1 filet (ok. 100 g) z chudej ryby, np. soli lub flądry
Wymieszaj wszystkie składniki oprócz ryby. Filet lekko posól, ułóż nadzienie, zroluj, zepnij i usmaż delikatnie na maśle.
1 łyżeczka oliwy
1 mały zgnieciony ząbek czosnku
Po 2 łyżki posiekanej marchewki i selera naciowego
1/2 posiekanej zielonej cebulki
2 łyżki czerwonego wina
szczypta pieprzu
trochę soku cytrynowego do pokropienia
1 filet (ok. 100 g) z chudej ryby, np. soli lub flądry
Wymieszaj wszystkie składniki oprócz ryby. Filet lekko posól, ułóż nadzienie, zroluj, zepnij i usmaż delikatnie na maśle.
Ostatnią edycję dokonał moderator: