- Sty 27, 2006
- 3,808
- 518
- 113
Krewetki w galaretce cytrynowej
od Cariny z kuking.net
300 g duzych krewetek
500 ml wywaru z jarzyn
6 listkow zelatyny
listki pietruszki
2 lyzki soku cytrynowego
zelatyne namoczyc, odcisnac i rozpuscic w goracym wywarze. Dolac sok z cytryny. Przecedzic. Niech troche zastygnie. Krewetki ukladac w muszlach i lyzeczka polac rosolem. przyozdobic listkami pietruszki, zostawic w lodowce do zastygniecia.
od Cariny z kuking.net
300 g duzych krewetek
500 ml wywaru z jarzyn
6 listkow zelatyny
listki pietruszki
2 lyzki soku cytrynowego
zelatyne namoczyc, odcisnac i rozpuscic w goracym wywarze. Dolac sok z cytryny. Przecedzic. Niech troche zastygnie. Krewetki ukladac w muszlach i lyzeczka polac rosolem. przyozdobic listkami pietruszki, zostawic w lodowce do zastygniecia.
Ostatnią edycję dokonał moderator: