jakiś biszkopt kakao , a najlepiej ciasto czekoladowe, a bez mąki to już ideał.
6mandarynek obranych ze skórki i pokrojonych w kawałki
galaretka rozpuszczona w połowie szklanki wody
alkohol
wymieszać i odstawić do lekkiego ścięcia
150 nutelli rozgrzanej
rurki waflowe 10 sztuk pomiażdżonych
1/2 szklanki grylażu Dziuni
wymieszać
3 żółtka
75 ml baileysa
130 g białej czekolady
10 g rozpuszczonej żelatyny
200 ml ubitej śmietany 30%
3 żółtka ubić aż podwoja objętość, dodać 75 ml baileysa ciągle ubijając dodac 130 g białej rozpuszczonej przestudzonej czekolady i ubijać , dodać 10 g rozpuszczonej żelatyny i 200 ml ubitej śmietany 30%
blat biszkoptu, nutellowa chrupka, mandarynki, blat biszkoptu, masa
6mandarynek obranych ze skórki i pokrojonych w kawałki
galaretka rozpuszczona w połowie szklanki wody
alkohol
wymieszać i odstawić do lekkiego ścięcia
150 nutelli rozgrzanej
rurki waflowe 10 sztuk pomiażdżonych
1/2 szklanki grylażu Dziuni
wymieszać
3 żółtka
75 ml baileysa
130 g białej czekolady
10 g rozpuszczonej żelatyny
200 ml ubitej śmietany 30%
3 żółtka ubić aż podwoja objętość, dodać 75 ml baileysa ciągle ubijając dodac 130 g białej rozpuszczonej przestudzonej czekolady i ubijać , dodać 10 g rozpuszczonej żelatyny i 200 ml ubitej śmietany 30%
blat biszkoptu, nutellowa chrupka, mandarynki, blat biszkoptu, masa