IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

 
Reply to this topicStart new topic
> Budyń jabłkowo-ryżowy, zdrowa pychotka
belle martini
post 15 May 2008, 20:02
Post #1





Grupa: Brązowy użytkownik
Postów: 43
Dołączył: 24-February 08
Skąd: Radom / Southen on sea
Użytkownik nr: 7.838



Skladniki:
1/2 szkl ryzu nieugotowanego (bialy albo brazowy)
2 szkl soku jablkowego
1/8 lyzeczki soli
1 lyzka oleju sojowego (lub roslinnego)
1/2 szkl rodzynek
2 lyzki miodu lub cukru brazowego
1 1/2 szkl jablek pokrojonch w kosteczke

Pierwsze 5 skladnikow dokladnie wymieszac i gotowac na malym ogniu przez 35-40min od czasu do czasu mieszajac. Dodac miod/cukier i jablka i gotowac jeszcze kolo 5-10min.

Smacznego ;)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
belle martini
post 31 May 2008, 19:25
Post #2





Grupa: Brązowy użytkownik
Postów: 43
Dołączył: 24-February 08
Skąd: Radom / Southen on sea
Użytkownik nr: 7.838



czyli mam rozumiec ze nikomu nie smakuje? gruebel_2.gif icon_sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Simona
post 31 May 2008, 21:58
Post #3


czeladnik
******

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 2.526
Dołączył: 27-October 04
Skąd: poludnie
Użytkownik nr: 137



Nie. Ze jeszcze nikt nie sprobowal.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
samanta
post 1 Jun 2008, 16:53
Post #4


kucharz 3 gwiazdek
**************

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 16.183
Dołączył: 19-August 07
Skąd: środek Polski
Użytkownik nr: 5.092



Myślę, że to może być dobre śniadanko. Albo II śniadanko. Przetestuję w ciągu tygodnia i napiszę co mi wyszło wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ela2225
post 1 Jun 2008, 17:47
Post #5


kucharz-zawodowiec
**********

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 6.012
Dołączył: 28-January 06
Skąd: Warmia i Mazury
Użytkownik nr: 1.298



Ja też sprobuję i zobaczymy co mi wyjdzie
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Wersja Lo-Fi Datenschutzerklärung |  Impressum |  Aktualny czas: 1st April 2020 - 03:39