atina @ 11 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920034Margot bardzo smakująMam ochotę zrobić je jeszcze na zakwasie pszennymzrobiłam na pszennym , białym zakwasie i....smakują jak drożdżowe racuchy , zdjęć nie ma bo ciemno już
Margot @ 8 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=942176zrobiłam na pszennym , białym zakwasie i....smakują jak drożdżowe racuchy , zdjęć nie ma bo ciemno jużczyli lepsze jednak na żytnim ?
aklat @ 23 Mar 2010 napisał:
Amber @ 19 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=946757A to moje bliny z ulubionymi dodatkami: kozim serkiem i suszonym pomidorem, anchois, cytrynowym jogurtem greckim i łososiem, pastą kawiorowąO, to jest prawdziwa uczta
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia