- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
fasolkę szparagową ugotować
bób ugotować
fetę pokroić
pomidorki koktajlowe przekroić na pół
na patelnię wlać ciut oliwy i wcisnąć ząbek czosnki
włożyć pomidory (skórką do góry)
podsmażyć 1 – 2 minuty
dodać połowę fety, wymieszać
zdjąć z ognia
przestudzić
sos:
jogurt , odrobina majonezu (niekoniecznie), skórka i sok z cytryny, sól, pieprz
wszystko wymieszać
bób ugotować
fetę pokroić
pomidorki koktajlowe przekroić na pół
na patelnię wlać ciut oliwy i wcisnąć ząbek czosnki
włożyć pomidory (skórką do góry)
podsmażyć 1 – 2 minuty
dodać połowę fety, wymieszać
zdjąć z ognia
przestudzić
sos:
jogurt , odrobina majonezu (niekoniecznie), skórka i sok z cytryny, sól, pieprz
wszystko wymieszać
