- Wrz 13, 2004
- 2,992
- 0
- 0
Sola w migdałach na liściach szpinaku
Składniki:
, zamoczyć w jajku i obtoczyć w podiekanych migdałach. Usmażyc na patelni.
Przygotować sałatke, czyli opłukać świeży szpinak, odciąć łodygi, słonecznik uprażyć na patelni. pomidory pozbyć gniazd nasiennych i pokroić w kostkę, paprykę i sliwki w paski.
Na talerzu ułożyć szpinak, posypać słonecznikie, dodać pomidory, paprykę, polać oliwą i octem balsamicznym.
Na wierzch położyć usmażoną rybę.


Składniki:
- filet z soli
- posiekane migdały
- jajko
- świeży szpinak
- słonecznik
- pomidor
- kilka śliwek suszonych
- papryka
- ocet balsamiczny
- oliwa

Przygotować sałatke, czyli opłukać świeży szpinak, odciąć łodygi, słonecznik uprażyć na patelni. pomidory pozbyć gniazd nasiennych i pokroić w kostkę, paprykę i sliwki w paski.
Na talerzu ułożyć szpinak, posypać słonecznikie, dodać pomidory, paprykę, polać oliwą i octem balsamicznym.
Na wierzch położyć usmażoną rybę.


Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: