- Lis 21, 2006
- 15,028
- 2
- 0
Sos parmezanowy
1 mały kubeczek gęstej śmietany (200g)
3-4 łyżki majonezu
4 łyżki drobno startego parmezanu
1 łyzka sosu Worcestershire
świeżo zmielony czarny pieprz - u mnie 4 ziarenka
Wymieszać.
Sos wspaniale pasuje do sałaty, warzyw, do drobiu i do mięs.
Smacznego!
1 mały kubeczek gęstej śmietany (200g)
3-4 łyżki majonezu
4 łyżki drobno startego parmezanu
1 łyzka sosu Worcestershire
świeżo zmielony czarny pieprz - u mnie 4 ziarenka
Wymieszać.
Sos wspaniale pasuje do sałaty, warzyw, do drobiu i do mięs.
Smacznego!
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: