- Wrz 10, 2008
 
- 26
 
- 0
 
- 0
 
OK 2 KG ZIEMNIAKOW
1/2 KG CEBULI
4 JAJKA
2 LYZKI MAKI
20 DAG TWAROGU
OLEJ
MASLO
SMIETANA
SOL, PIEPRZ, VEGETA
1.DROBNO POKROJONA CEBULE SZKLIMY NA OLEJU PRZYPRAWIAMY SOLA, PIEPRZEM I VEGETA.4-5 ZIEMNIAKOW GOTUJEMY I RAZEM Z TWAROGIEM PRZEPUSZCZAMY PRZEZ MASZYNKE DO MIESA, DODAJEMY 2 LYZKI CEBULI.
2.SUROWE ZIEMNIAKI TRZEMY NA DROBNEJ TARCE, ODSACZAMY Z SOKU, DODAJEMY JAJKA, MAKE, SOL I PIEPRZ.NA WYSMAROWANEJ BLASZE KLADZIEMY LYZKA MASE ZIEMNIACZNA.NA KAZDYM PLACKU KLADZIEMY WIORKI MASLA.
3.PIECZEMY GODZ W SREDNIO NAGRZANYM PIEKARNIKU.PODAJEMY GORACE, POLANE SOSEM- DO POZOSTALEJ ZESZKLONEJ CEBULIU DODAJEMY SMIETANE, DOPRAWIAMY DO SMAKU
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								
				
		