trzkasienka @ 6 Feb 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1252098i najbardziej z golabkow to lubie kapusteA ja najbardziej farsz kapusta zawsze zostawala na talerzu, a ja zjadalam farsz + sos
sabuto @ 14 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1368830Właśnie mam parzyć liście ile tego octu dolać?2 łyżki
sabuto @ 14 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1368836Dzięki! Idę działać !
Edit; Gołąbki zrobione, teraz zawsze będę dodawać ocet bo liście są super plastyczne. Dzięki JeanMoje już ugotowane, właśnie powyciągałam z garów, wyszły mi nieskromnie mówiąc genialne
Robiłam pierwszy raz tylko z kaszą i z włoskiej kapusty. Jako przyprawy za radą sister dodałam 1 1/2 zupy ogonowej w proszku, która daje taki wyśmienity smaczek, a dodatkowo dorzuciłam kilka grzybów ugotowanych i pokrojonych, jednym słowem wspaniałe mi wyszły
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia