- Wrz 30, 2007
- 3,567
- 0
- 0
zielonkawe mango starte na grubych oczkach (jezeli nie jest kwaskowate, nalezy doprawic sokiem z limonki)
pol czerwonej papryczki chilli drobno posiekanej
pol cebuli pokrojonej w cienkie plasterki
garstka suszonych krewetek i garstka suszonych anchovies
garsc solonych orzeszkow ziemnych
3 lyzki tajskiego sosu rybnego
Krewetki i rybki podprazyc na suchej patelni. Nastepnie pokruszyc je w mozdziezu. Rowniez orzeszki nalezy rozbic w mozdziezu. Wszystkie skladniki wymieszac, lekko schlodzic, ew doprawic sola i pieprzem
SMACZNEGO
pol czerwonej papryczki chilli drobno posiekanej
pol cebuli pokrojonej w cienkie plasterki
garstka suszonych krewetek i garstka suszonych anchovies
garsc solonych orzeszkow ziemnych
3 lyzki tajskiego sosu rybnego
Krewetki i rybki podprazyc na suchej patelni. Nastepnie pokruszyc je w mozdziezu. Rowniez orzeszki nalezy rozbic w mozdziezu. Wszystkie skladniki wymieszac, lekko schlodzic, ew doprawic sola i pieprzem
SMACZNEGO
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: