- Lis 15, 2006
- 52
- 0
- 0
Ten sos jest rewelacyjny do wędlin, mięs, jajek
Najlepiej zrobic wieczorem, aby do nastepnego dnia wszystko sie przegryzlo.
Jak najdrobniej pokroic:
koperek
natkę pietruszki
szczypiorek
rzodkiewka
liście rzodkiewki
kiszone ogorki (1-2)
+jogurt
+sól i pieprz
[można dodać troszke majonezu, groszek i jajka, gdy podajemy do mies]
pozdrawiam i zachecam do wyprobowania
jak mi sie uda to wkleje jutro zdjecie.
Najlepiej zrobic wieczorem, aby do nastepnego dnia wszystko sie przegryzlo.
Jak najdrobniej pokroic:
koperek
natkę pietruszki
szczypiorek
rzodkiewka
liście rzodkiewki
kiszone ogorki (1-2)
+jogurt
+sól i pieprz
[można dodać troszke majonezu, groszek i jajka, gdy podajemy do mies]
pozdrawiam i zachecam do wyprobowania
jak mi sie uda to wkleje jutro zdjecie.
Ostatnią edycję dokonał moderator: