Żeberka w sosie barbecue.

mariaanna

Member
Mar 6, 2008
1,831
0
0
_eberka_surowe.jpg
Tu przed pieczeniem
_eberka_gotowe.jpg

1 kg żeberek
1 szklanka coca-coli
1 szklanka sosu barbecue
1 szklanka ketchupu

Piekarnik nagrzać do 180st.C

Umyte i osuszone żeberka, pociąć na kawałki i ułożyć, w formie do pieczenia
lub naczyniu żaroodpornym.
Pozostałe składniki dokładnie zmieszać i zalać nimi żeberka.
Pieczemy 1i1/2 godziny w temp.180st.C.
Łatwe i pyszne.Polecam.
 

Załączniki

  • _eberka_surowe.jpg
    _eberka_surowe.jpg
    101.4 KB · Wyświetleń: 0
  • _eberka_gotowe.jpg
    _eberka_gotowe.jpg
    82.6 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator: