- Lis 21, 2006
 
- 15,180
 
- 3
 
- 0
 
Czasami to, co najprostsze, jest najlepsze. Proste i smaczne połączenie delikatnej sałaty lodowej z wyrazistą rukolą. Do tego sos. Nie trzeba nic więcej - poza świeżą bagietką. 
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
	
 
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
		
	
kilka liści sałaty lodowej
garść listków rukoli
 
Umytą sałatę i rukolę w proporcji 1:1 porwać w małe kawałki i wymieszać z dressingiem:
2 łyżki oleju sojowego ( lub oliwy z oliwek)
1 łyżka octu balsamicznego
1/2 - 1 łyżeczki miodu wielokwiatowego
1 przeciśnięty ząbek czosnku
sól do smaku
	
		
			
		
		
	
			
			
	
		
			
		
		
	
kilka liści sałaty lodowej
garść listków rukoli
Umytą sałatę i rukolę w proporcji 1:1 porwać w małe kawałki i wymieszać z dressingiem:
2 łyżki oleju sojowego ( lub oliwy z oliwek)
1 łyżka octu balsamicznego
1/2 - 1 łyżeczki miodu wielokwiatowego
1 przeciśnięty ząbek czosnku
sól do smaku
Załączniki
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: