Jo_anna1 @ 28 Sep 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=895910Alll, nic nie wiem o occie. Nie wiem czy był w pierwotnym przepisieja nie dodaję octu do wywaru, bo z niego robię galaretkę, jak mi się wydaje mogą być problemy z zastygnięciem galaretki- ale zaznaczam jestem laikiem i to tylko moje założenia, mogę się mylić. PozdrawiamNie dodaję octu do galaretki nie dlatego, że ona nie zastygnie (bo zastygnie), tylko z zasady, bo mam wrażenie, że ona już kwaśnieje. Dużo smaczniejszy jest taki rosołkowy wywar. Jak się zsiądzie, to mam smak lekko słodkawy, doskonale komponujący się z mięsem lub rybą.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia