- Sty 18, 2009
- 12
- 0
- 0
Jako że sam sos czosnkowy uwielbiam ale już mi się przejadł postanowiłem zrobić eksperyment i przyznam że domownicy są bardzo zadowoleni
A oto mój przepis
Pojemnik śmietany 40% 200 ml
3-4 łyżki mleka
3-4 łyżki majonezu
5 ząbków czosnku
Kawałek świeżego imbiru wyciśniętego tak jak czosnek
5 dorodnych liści świeżej bazylii poszatkowanych
Czubrzyca czerwona przyprawa (ostra) - wedle smaku, preferuję bardziej pikantne
Curry przyprawa - wedle smaku
Pozdrawiam i Życzę Smacznego


Pojemnik śmietany 40% 200 ml
3-4 łyżki mleka
3-4 łyżki majonezu
5 ząbków czosnku
Kawałek świeżego imbiru wyciśniętego tak jak czosnek
5 dorodnych liści świeżej bazylii poszatkowanych
Czubrzyca czerwona przyprawa (ostra) - wedle smaku, preferuję bardziej pikantne
Curry przyprawa - wedle smaku

Pozdrawiam i Życzę Smacznego
Ostatnią edycję dokonał moderator: