Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Chcialabym zrobic te buchty ale bez karmelu. Chcialabym je nadziac powidlem sliwkowym. Moje powidlo nie jest najgestsze (ale tez nie plynne) i w zwiazku z tym pytanie do Krysi: nada sie takie powidlo do tego ciasta?
.
I jeszcze jedno pytanie: jak "kleic" te buchty, zeby powidlo nie wyplywalo? Klejonym ukladac do dolu czy na bok? Ostatnio robilam twoje paczki bez wyrastania,byly pyszne ale kleic nie umiem i w tym miejscu nie wygladaly najladniej. Wiem, ze to troche przyglupiaste pytanie ale moze komus sie takie wylumaczenie jeszcze przyda
Mam ten sam problem. Nie umiem zlepiać pączków. Też robiłam te bez wyrastania i w miejscu zlepienia były kanciaste i jakby poszarpane, ale ciasto rewelacja.