IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

 
Reply to this topicStart new topic
> Cukinia faszerowana kozim serem i kiełbasą*, kuchnia ormiańska
Pela
post 14 Sep 2010, 21:47
Post #1


uczeń
***

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 543
Dołączył: 21-November 08
Skąd: Polska
Użytkownik nr: 12.418



1 - 2 cukinie (zależnie od wielkości)
Składniki nadzienia:
- 10 dkg ugotowanej kiełbasy (dałam podwawelską)
- 12 dkg koziego sera
- 12 dkg startego sera mozzarella (u mnie w kulkach)
- 2 szklanki posiekanych pomidorów
- 1 łyżka posiekanej bazylii
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka pieprzu
- starty parmezan do posypania (dodałam goudy)

Składniki nadzienia wymieszać.
Cukinie przekroić wzdłuż, wydrążyć i napełnić nadzieniem, posypać serem.
Ułożyć na blasze lub w naczyniu żaroodpornym.
Zapiekać ok. 30 minut w temp. 160°C.

Załączony plik  image9.jpg ( 77.21K ) Suma pobrań: 1
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Joanna
post 15 Sep 2010, 10:40
Post #2


kucharz 3 gwiazdek
******************

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 26.703
Dołączył: 28-November 05
Skąd: Loca Deserta
Użytkownik nr: 1.024



Fajne. I mam wszystkie składniki w domu.... gruebel_2.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pela
post 15 Sep 2010, 11:04
Post #3


uczeń
***

Grupa: Złoty użytkownik
Postów: 543
Dołączył: 21-November 08
Skąd: Polska
Użytkownik nr: 12.418



To nic tylko robić lecker.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Wersja Lo-Fi Datenschutzerklärung |  Impressum |  Aktualny czas: 21st November 2019 - 20:15