2 glowki czosnku
2 lyzeczki oleju
1/2 l-czki soli
22 dag brie
bagietka
Obierz czosnek, zostaiwajac 1 warstwe czosnkowej skorupki( czosnek ma dalej byc w postaci glowki a nie jako oddzielne zabki)
Czosnek do zaroodpornego naczynia, skropic olejem i sola.Piec przykryte przez 70 minut az bedzie miekki ( w 180C). W tym samym czasie pokroic bagietke w plastry,posmarowac kazda kromke maslem i wlozyc do piekarnika-piec az ladnie brazowe i chrupiace
Zrob X na naszym brie a nastepnie wloz do malej patelki ( zelaznej) lub plytkiego naczynia i pozostaw na malym ogniu az bedzie lekko brazowy i bubbly( bombelki sie pokaza) -okolo 5 minut
zabki czosnku wycisnac na bagietke i rozsmarowac. Nalozyc roztopiony brie i posypac odrobinka zielonej pietruszki.
Jesc gorace
Pysia!!
Przytargane z garlics restaurant
2 lyzeczki oleju
1/2 l-czki soli
22 dag brie
bagietka
Obierz czosnek, zostaiwajac 1 warstwe czosnkowej skorupki( czosnek ma dalej byc w postaci glowki a nie jako oddzielne zabki)
Czosnek do zaroodpornego naczynia, skropic olejem i sola.Piec przykryte przez 70 minut az bedzie miekki ( w 180C). W tym samym czasie pokroic bagietke w plastry,posmarowac kazda kromke maslem i wlozyc do piekarnika-piec az ladnie brazowe i chrupiace
Zrob X na naszym brie a nastepnie wloz do malej patelki ( zelaznej) lub plytkiego naczynia i pozostaw na malym ogniu az bedzie lekko brazowy i bubbly( bombelki sie pokaza) -okolo 5 minut
zabki czosnku wycisnac na bagietke i rozsmarowac. Nalozyc roztopiony brie i posypac odrobinka zielonej pietruszki.
Jesc gorace
Pysia!!

Przytargane z garlics restaurant