.agatka. @ 30 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1221628A ja mrożę chleb i gulasz. Ale ze mnie gospocha!Pełną gębąa my półgębkiem
Joanna @ 24 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1246229Pyszny wyszedł. W prostocie siła.
Zamiast koncentratu, ktorego nie używam i w związku z tym nie mam na stanie, dałam mrożone pomidory śliwkowe, a zamiast świeżej papryki, mrożoną, pieczoną bez skórki.Bardzo mi miło Joasiu, że i Tobie smakowało, własne zapasy o tej porze roku bezcenne.
ela2225 @ 25 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1246713Tak zachwalacie ten gulasz ze muszę zrobić.
Tylko chyba kminek bede musiała ominąć-mąż by mnie chyba zabił jakby kminek wyczuł.Elu tego kminku prawie nie czuć, weź pod uwagę, że to się gotuje dwie godziny, część aromatu się ulotni.
seniorka @ 25 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1246722A ja zrobiłam dziś na obiad. Wszystko zgodnie z przepisem, nawet ze smalcem, żeby było bardzo po węgiersku. Wyszedł doskonałySerdeczne dzięki za ten przepis. Z łakomstwa za dużo zjadłam, ale nie żałuję. To była rozkosz dla podniebienia. Pozdrawiam.Seniorko miło mi, że kolejna osoba nie zawiodła się na tym przepisie. Pozdrawiam.
.agatka. @ 25 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1246904Zrobiłam z 820 g łopatki. Nie uwierzycie, ale z chłopem i teściową opędzlowaliśmy prawie cały gar.
Aż mnie brzuch boli, ale nie mogliśmy się oderwać.
A do tego placki ziemniaczane!Agatko ale Ciebie liczę podwójnie, a i szanowny małżonek jako mężczyzna też pewnie potrafi wciągnąć nieco więcej.
Tak chwalicie, że też muszę zrobić, dawno nie było, chłop się ucieszy, a jak jeszcze będą tego kluski "z dziurką", to już w ogóle.
yrsa @ 7 Feb 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1252619A widzisz, dobrze, że zapytałam. Gulasz mi się wołowo kojarzy, karkówka raczej wieprzowo, no ale przecież krowa też ma kark, łopatkę i zadek.Dobrze, że Agatka czuwa, zaraz dopiszę, żeby nie było wątpliwości.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia