3 szklanki maki z migdalow
2 lyzeczki soli morskiej drobnej
1 lyzeczka sody oczyszczonej
1 lyzka cynamonu
1 lyzeczka galki muszkatalowej
5 jaj
½ szklanki syropu z agawy
¼ szklanki oleju z pestek winogrona
3 szklanki marchewki startej
1szklanka rodzynek
1 szklanka orzechow wloskich
W duzej misce laczymy suche skladniki,
W osobnej misce laczymy mokre skladniki
Marchewke, rodzynki i orzechy laczymy, dodajemy do mokrych skladnikow
Mokre skladniki dodajemy do suchych, dokladnie mieszamy.
Ciasto wykladamy do blaszki do pieczenia. Pieczemy przez 35 minut w 170 stopniach.
Po ostudzeniu, mozna zrobic frosting najlepiej kokosowy
2 lyzeczki soli morskiej drobnej
1 lyzeczka sody oczyszczonej
1 lyzka cynamonu
1 lyzeczka galki muszkatalowej
5 jaj
½ szklanki syropu z agawy
¼ szklanki oleju z pestek winogrona
3 szklanki marchewki startej
1szklanka rodzynek
1 szklanka orzechow wloskich
W duzej misce laczymy suche skladniki,
W osobnej misce laczymy mokre skladniki
Marchewke, rodzynki i orzechy laczymy, dodajemy do mokrych skladnikow
Mokre skladniki dodajemy do suchych, dokladnie mieszamy.
Ciasto wykladamy do blaszki do pieczenia. Pieczemy przez 35 minut w 170 stopniach.
Po ostudzeniu, mozna zrobic frosting najlepiej kokosowy