- Gru 15, 2004
- 6,771
- 0
- 0
<!--emoid--><!--endemo--> 4 filety śledziowe
<!--emoid--><!--endemo--> 1 łyżeczka oleju
<!--emoid--><!--endemo--> 2 strąki papryki
<!--emoid--><!--endemo--> 1 cebula
<!--emoid--><!--endemo--> 2 pomidory
<!--emoid--><!--endemo--> 1 łyżka koncentratu pomidorowego
<!--emoid--><!--endemo--> 3/4 szklanki czerwonego wina
<!--emoid--><!--endemo--> sól, przyprawy, zielenina
Filety opłukać, osuszyc, cebulę i paprykę pokroić, zeszklić na oleju. Dodać pokrojnoe pomidory bez skórki i pestek, pdsmażyć. Połączyć z koncentratem i winem. Zagotować, dodać zieleninę i przyprawy. Filet zwinać w rulonik, ulożyć na liściu salaty, obłożyć warzywkami .
<!--emoid--><!--endemo--> 1 łyżeczka oleju
<!--emoid--><!--endemo--> 2 strąki papryki
<!--emoid--><!--endemo--> 1 cebula
<!--emoid--><!--endemo--> 2 pomidory
<!--emoid--><!--endemo--> 1 łyżka koncentratu pomidorowego
<!--emoid--><!--endemo--> 3/4 szklanki czerwonego wina
<!--emoid--><!--endemo--> sól, przyprawy, zielenina
Filety opłukać, osuszyc, cebulę i paprykę pokroić, zeszklić na oleju. Dodać pokrojnoe pomidory bez skórki i pestek, pdsmażyć. Połączyć z koncentratem i winem. Zagotować, dodać zieleninę i przyprawy. Filet zwinać w rulonik, ulożyć na liściu salaty, obłożyć warzywkami .
Ostatnią edycję dokonał moderator: