Nie podam dokładnej ilości składników, ale nie przejmujcie się, bo udaje się zawsze, kiedy dosmaczamy pod nasze gusta.
Ryż, który został z wczorajszego obiadu, po garści migdałów w słupkach (u mnie płatków), orzechów laskowych, rodzynek, kilka suszonych daktyli + 3 łyżki wiśni z kompotu lub innych owoców które masz pod ręką + cukier (użyj tyle, ile lubisz) + 2 łyżeczki cukru waniliowego + kilka łyżek jogurtu naturalnego albo serka homogenizowanego waniliowego.
Do ryżu dodajemy uprażone na patelni migdały, podzielone na połówki orzechy, rodzynki (sparzone i osączone), pokrojone na mniejsze kawałki daktyle. Mieszamy z osączonymi z kompotu owocami. Dosypujemy cukier do smaku i cukier waniliowy. Łączymy z jogurtem.
Żródło: czasopismo Bistro
Ryż, który został z wczorajszego obiadu, po garści migdałów w słupkach (u mnie płatków), orzechów laskowych, rodzynek, kilka suszonych daktyli + 3 łyżki wiśni z kompotu lub innych owoców które masz pod ręką + cukier (użyj tyle, ile lubisz) + 2 łyżeczki cukru waniliowego + kilka łyżek jogurtu naturalnego albo serka homogenizowanego waniliowego.
Do ryżu dodajemy uprażone na patelni migdały, podzielone na połówki orzechy, rodzynki (sparzone i osączone), pokrojone na mniejsze kawałki daktyle. Mieszamy z osączonymi z kompotu owocami. Dosypujemy cukier do smaku i cukier waniliowy. Łączymy z jogurtem.
Żródło: czasopismo Bistro
Ostatnią edycję dokonał moderator: