Szynka wielkanocna

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
32,280
3,521
113
Moja była idealna; dałam dwie porcje zalewy, a przed pieczeniem obsypałam przyprawą do szynki.


EDIT:
Piekłam już kilka razy; zawsze bardzo smaczna.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Janka

Member
Mar 19, 2005
4,557
1
0
Moja była mało słona i trochę jej czegoś brakowało,ale będę powtarzać i dodawać przypraw ,w końcu trafię na moje smaki.
 

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,565
1,097
113
Dzisiaj nabyłam dwie szynki ale to chyba za krótko, żeby piec na niedzielny obiad, co radzicie? Nastawiać, czy za późno?
 

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
32,280
3,521
113
Helen, ja wczoraj nastawiłam marynatę z myślą, by piec w sobotę wieczorem. Trochę krótko, wiem, ale tylko tyle mam czasu.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,565
1,097
113
Dzięki Joanno, idę nastawiać
icon_lol.gif




 

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,565
1,097
113
Jobi, dzięki za podpowiedź. Jutro rano zrobię jak radzisz.

Edytuję, żeby napisać, że będę powtarzać
mniam.gif

Wczoraj była konsumowana na gorąco, dzisiaj na zimno. Obie wersje znakomite.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator: