1 zabek czosnku zmiazdony
1/2 szkl startej mozarelli
3 lyzki startego parmerzanu
6 lyzek sosu pomidorowego
8 lisci Aruguli,
1/2 szkl bialej rzodkiewki
Liscie Arguli saute az miekkie, dodac starta rzodkiew- trzymac az wszystko bedzie miekkie. Nastepnie na pizzy rozsmarowac pomidorowy sos. Na to Wylozyc liscie Arguli z rzodkiewka, czosnek, starty parmerzan. Posypac swiezymi ziolami( bazylia, oregano). Piec. Na pare minut przed koncem pieczenia pizzy , posypac ja startym parmerzanem.
Mi bardzo smakuje
1/2 szkl startej mozarelli
3 lyzki startego parmerzanu
6 lyzek sosu pomidorowego
8 lisci Aruguli,
1/2 szkl bialej rzodkiewki
Liscie Arguli saute az miekkie, dodac starta rzodkiew- trzymac az wszystko bedzie miekkie. Nastepnie na pizzy rozsmarowac pomidorowy sos. Na to Wylozyc liscie Arguli z rzodkiewka, czosnek, starty parmerzan. Posypac swiezymi ziolami( bazylia, oregano). Piec. Na pare minut przed koncem pieczenia pizzy , posypac ja startym parmerzanem.
Mi bardzo smakuje
