2 oscypki kozie
musztardę miodową Kamis (ok. 3 łyżek)
4 łyżki zmielonych orzeszków ziemnych
bułka tarta do obtaczania
2 łyżki wiórek kokosowych
oliwa do smażenia
Oscypki kroimy na plastry (1 cm).
Smarujemy każdy musztardą.
Mielone orzeszki, wiórki oraz bułkę mieszamy ze sobą i obtaczamy w tym każdy plaster oscypka.
Smażymy na złotawy kolor z każdej strony.
musztardę miodową Kamis (ok. 3 łyżek)
4 łyżki zmielonych orzeszków ziemnych
bułka tarta do obtaczania
2 łyżki wiórek kokosowych
oliwa do smażenia
Oscypki kroimy na plastry (1 cm).
Smarujemy każdy musztardą.
Mielone orzeszki, wiórki oraz bułkę mieszamy ze sobą i obtaczamy w tym każdy plaster oscypka.
Smażymy na złotawy kolor z każdej strony.
Ostatnią edycję dokonał moderator: