Serowy przysmak*

Hichotka

Member
Lut 8, 2005
11,323
0
0
2 oscypki kozie
musztardę miodową Kamis (ok. 3 łyżek)
4 łyżki zmielonych orzeszków ziemnych
bułka tarta do obtaczania
2 łyżki wiórek kokosowych
oliwa do smażenia

Oscypki kroimy na plastry (1 cm).
Smarujemy każdy musztardą.
Mielone orzeszki, wiórki oraz bułkę mieszamy ze sobą i obtaczamy w tym każdy plaster oscypka.
Smażymy na złotawy kolor z każdej strony.


 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

kawazmlekiem

Moderator
Członek ekipy
Mar 19, 2005
37,849
6
38
No, teraz jestem pewna, że zrobię imprezkę serową!
Będzie ten serek i dwa serki od Bajaderki: mozarella i kozi.
A jakie alkohole do tego pasują? Wino chyba, prawda? Tylko nie wiem, jakie
icon_sad.gif

Kasia