- Lis 1, 2004
- 28,999
- 1
- 0
Piekarnik rozgrzac do ok.200 stopni
Do żaroodpornego naczynia wlac kilka kropel oliwy
Pomidory obrac ze skóry i pokroić
Ulozyć warstwę pomidorów - doprawić solą, pieprzem, origano (itp..co kto lubi)
na pomidorach połozyć plaster prawdziwej fety
Przykryć kolejną "warstwa" pomidorów, znów doprawić
Wstawić na 15 min do rozgrzanego piekarnika
Przed :
Po:
róznica prawie żadna - w wyglądzie.. bo konsystencja zupełnie inna
Do żaroodpornego naczynia wlac kilka kropel oliwy
Pomidory obrac ze skóry i pokroić
Ulozyć warstwę pomidorów - doprawić solą, pieprzem, origano (itp..co kto lubi)
na pomidorach połozyć plaster prawdziwej fety
Przykryć kolejną "warstwa" pomidorów, znów doprawić
Wstawić na 15 min do rozgrzanego piekarnika
Przed :
Po:
róznica prawie żadna - w wyglądzie.. bo konsystencja zupełnie inna
Ostatnią edycję dokonał moderator: