Grzanki z krakersów*

kawazmlekiem

Moderator
Członek ekipy
Mar 19, 2005
37,849
6
38
Krakersy posmarować margaryną. Ser starty na tarce o grubych oczkach ułożyć grubą warstwą na krakersach, posypać papryką. Piec w nagrzanym piekarniku do momentu, aż ser się roztopi i lekko zrumieni.
To jest oczywiście wersja podstawowa, bo na ten ser można kłaść różności, na przykład oliwkę, albo anchois.
 

Caritka

Member
Mar 14, 2005
10,541
0
36
Tak sobie ogladalam przepisy i te grzynaki wpadly mi w oko... Zrobilam je bez zastanowienia... Poprostu przeczytalam i szybko bieglam do kuchni... :lol:
Swietny pomysl z tymi krakersami Kawciu....
icon_smile.gif

Wybralam z lodowki mozarelle, zolty starty ser i salami.... Mniam.... wyszlo pyszniutkie :lol: :lol: :lol:
Z tego wszystkiego zapomnialam posypac papryka, zrobilam to pod koniec "pieczenia"... ;)
Bardzo szybciutko sie zrobilo, chyba nawet nie trwalo to 10 min...- noo, moze troszke przesadzilam ;)
W kazdym razie bylo pyszniutkie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Polecam wszystkim z czystym sumieniem ;)
Dziekuje za przepis
icon_smile.gif
:blume:

A tak mi wyszly... ( nastepnym razem dam wiecej zoltego sera
icon_smile.gif
)