Sos gorgonzolla z orzechami wloskimi*

Caritka

Member
Mar 14, 2005
10,541
0
36
Sos do szparagow...- przepis jeszcze nie wyprobowany
icon_smile.gif

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,

150 ml rosolu
150 ml smietany
200g gorgonzolli
50 ml sherry medium
troche maki ziemniaczanej
sol, swiezo mielony pieprz
75 g orzechow wloskich

Zagotowac rosol ze smietana. Gorgonzolle pociac na male kawalki i dodac razem z sherry do rosolu. Gotowac do rozpuszczenia sera.
Zagescic maka ziemniaczana. Przyprawic sola i pieprzem.
Orzechy drobno posiekac, dodac do sosu i wymieszac.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy